Ihan hävettää edes ylläpitää blogia, jota en ole ehtinyt/viitsinyt/muistanut päivittää. Lupaan tästä lähtien ryhdistäytyä ja tsempata kirjoittamaan ahkerammin. Varmasti, nii-i.

Kesä on kääntynyt jo syksyyn päin. Minun kesäni kului Otson ja Hertan, kissojen, siilien ja lapsellisten puuhien parissa.Olen itsekkäästi vaan nauttinut lapsistani ja perheestäni ja se kyllä näkyy meidän puutarhassa. Rikkakasvit rehottaa, mutta kaiketi talvi ne vie. Ja ensi kesänä sitten uudella innolla. Kesä meni nopeasti ja nyt onkin alkanut järjestö- ja politiikkatoimet ihan kympillä. Kalenteri on täyttynyt kokouksista ja minua etenkin työllistää piirimme "kehittämisstrategian" kirjoittaminen ja piirin valmistautuminen kunnallisvaaleihin 2008. Mielen päällä isona haasteena on saada vassin lista syntymäkuntaani Rautjärvelle kunnalisvaaleihin. Joko ihan oma lista tai sitten yhteislista. Valmistelutyötä olen jo jonkin verran tehnyt, mutta paljon pitää paukkuja vielä sinne Simpeleen suuntaan panostaa. Terveisiä vaan Selkosten Punaisen Prikaatin rakkaille tovereille sekä niille uusille nuorille, jotka ovat aatteemme löytäneet. Pian tavataan taas!

Kunnallispolitiikassa kesätauko oli todella paikallaan. Vielä viimeisessä kaupunginhallituksen kokouksessa ennen lomaa oli käsiteltävänä hankalia asioita ja oli hyvä saada nollata päänsä. Syksyn ekassa kokouksessa oli taas kinkkisiä pulmia; noudattaako päätöksenteossa kurinalaisesti valtuuston lukkoon lyömää linjaa vai tehdäkö poikkeus, koska muuten Kotkan kannalta tärkeä projekti ehkä viivästyy ja maksaa sitten ajallaan huomattavasti enemmän? Otimme asiassa aikalisän ja tarkastelemme sitä uudelleen ensi viikolla ylimääräisessä kokouksessa. Vielä on siis itselläänkin aikaa pohtia ja selvittää asioita. Asiat eivät aina ole yksioikoisia.

Kahden rentouttavan maauimalassa vietetyn hellepäivän jälkeen ajattelimme lasten kanssa rentoutua ihan kotosalla. Jos vaikka karviaiset saisi vasuun kerättyä...tai sitten keskitymme lukemaan kirjaston poistomyynneistä kesällä hankittuja lastenkirjoja. Hmmm...taitavat kirjat viedä tänään voiton...